Uw foto's nóg mooier

Bij Fotix helpen we u graag bij de verwerking van jouw mooiste beelden! We bekijken samen de resolutie van de opname(s), optimaliseren gratis indien nodig contrast, cadrage, kleur, zwart-wittint … en we passen het formaat van het originele beeld (bijvoorbeeld smartphone) aan aan fotoformaten. U laat uw beeld vervolgens afdrukken of monteren in een prima amateurlabo (www.spector.be) of in een vaklabo (Fifo) naargelang uw budget of gewenst eindresultaat. Wat uw keuze ook is: we staan steeds garant voor een prima eindresultaat!

Fotoposters en –montage

Uw mooiste foto gemonteerd op aluminium, hout, pvc, zeildoek, canvas … met gratis technische begeleiding alvorens te printen! Niet langer negatieve internet-verrassingen betreffende de kwaliteit van uw wanddecoratie.

Inlijstingen en maatwerk

We bekijken hoe we uw mooiste beelden en voorwerpen (ook 3D) stijlvol kunnen presenteren in een lijst, met of zonder passe-partout (op maat). Steeds een gepersonaliseerd eindresultaat dat perfect in uw interieur past!

Geschenken en accessoires

Maak iemand blij met een leuk fotogeschenk en kies uit een groot aanbod producten en designs, eenvoudig te bestellen op www.spector.be. Afhalen en betalen doet u later in de winkel, zonder transportkosten.

Fotoprints en albums

Deel uw foto’s! laat ze printen of toon ze in een zelfgemaakt album. Onze prijzen zijn niet duurder dan internet-labo’s. Bestellen via internet (www.spector.be), maar afhalen / betalen in de winkel. Geen transportkosten.

Onze partners