fotix is vakwerk en passie

Ons foto-vakwerk is onze passie. Een goed beeld verkoopt zichzelf.

Een jarenlange ervaring gecombineerd met een juiste dosis creativiteit geeft een cocktail die zorgt voor opnamen die blijven verbazen. Bekijk op deze pagina de foto's. Aangenaam verrast? Contacteer ons dan en samen bespreken we jullie toekomstig project.

Een studio-reportage of een kleine reportage op locatie kost steeds €95. U kiest uw 8 favoriete foto's uit een groter aantal afgedrukte beelden en die worden in een trendy album gepresenteerd. Geef eens een foto-shoot cadeau! (waardebons verkrijgbaar in de winkel). Unieke inlogcode voor bestellingen (van foto's,vergrotingen en fotogeschenken) via het internet.

Een huwelijk, een bedrijfsfeest, met andere woorden een volledige dag fotograferen? Kom eens langs in de winkel en bekijk de zeer ruime mogelijkheden (DVD, analoog- of digitaal album). Wij geven u graag en vrijblijvend alle info.

voor professionals

Wij fotograferen ook voor KMO's en zelfstandigen.

Professionele beelden voor uw website, drukwerk, beursstand, ... In een mobiele studio, onze studio, of op locatie!

Enkele referenties: Dockx (verhuur) - Home Market (binnenhuisinrichting), Sisterna (cosmetica), EuroGeybels (groenten & fruit), Wijngaardnatie (logistiek), ...

Contacteer ons voor een bespreking en een vrijblijvende offerte.

foto's